De fractie van AB is van mening dat het College veel te weinig onderneemt om de problematiek van zwerfvuil serieus aan te pakken. Ook de staat van onderhoud van veel wegen, schoeiingen en groenvoorzieningen vinden wij alarmerend. Desondanks ontkent wethouder Fransen dat er sprake is van een probleem en heeft hij zijn inzet beperkt tot een (grotendeels mislukte) bezuinigingsoperatie.

Om hem het probleem duidelijk te maken, heeft de fractie van AB in maart aangekondigd om een zwartboek samen te stellen. Wij vroegen alle Aalsmeerders om hulp en die hebben we gekregen! We hebben heel veel foto’s en emails ontvangen van Aalsmeerse burgers die ook van mening zijn dat het zo niet verder kan. Wij danken al die mensen voor hun inzet en informatie!

Het zwartboek is vanaf heden online in te zien via deze link:

Zwartboek AB

Kijk en huiver! Wilt u nog meer foto’s van de staat van Aalsmeer bekijken , dan verwijzen wij u ook graag naar de site van de heer Klaas Groot.

We spreken de hoop uit dat ook de wethouder vaststelt dat hij eindelijk eens aan het werk moet met serieuze verbeteringen en het voorkomen van verpaupering. Een extra veegronde gaat dit probleem (helaas) niet oplossen.

Heeft u vragen, opmerkingen of misschien nog nieuwe foto’s? Stuur dan uw email naar g.vanderhoeven@aalsmeer.nl.

Fractie Aalsmeerse Belangen