Donderdag 26 april is het afscheid van beide wethouders van Aalsmeerse Belangen; Gertjan van der Hoeven en Jop Kluis. Dit maakt (voorlopig) een einde aan een tijdperk waarin AB veel heeft bereikt voor Aalsmeer. AB dankt Gertjan en Jop voor hun inzet de laatste 8 respectievelijk 4 jaar voor het gemeentebestuur. Een periode met ook complexe onderwerpen, zoals de nieuwe taken voor de gemeente in de zorg, omvorming Burgemeester Kasteleinweg en de regels rondom woonarken. Zij hebben deze samen met de verschillende coalitiepartners tot goede resultaten weten te brengen. De financiën zijn ook weer goed op orde en de lasten voor de burger zelfs omlaag, ondanks de gepasseerde economische crises. Er is een mooie woningagenda met weer ruimte voor betaalbare woningen. De oude veiling wordt een Aalsmeerse huiskamer en we kunnen niet anders dan trots zijn op onze sportvoorzieningen.
Mooie resultaten waarmee ze hebben laten zien dat AB niet voor niets actief heeft meegedaan in de Aalsmeerse politiek. Gertjan en Jop, bedankt!

U bent van harte welkom op hun afscheidsreceptie op donderdag 26 april van 16.00 – 18.30 in de burgerzaal van het gemeentehuis