koffieZaterdag 8 juni is het weer zo ver. Aalsmeerse Belangen houdt weer haar bekende inloopmiddag in de Oude Veilig in de Marktstraat. Vanaf 15:00 uur zitten verschillende fractiespecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Maar misschien heeft u geen vragen maar wilt u zelf iets vertellen, of alleen maar komen kennismaken met deze lokale fractie van de gemeenteraad.

Er zijn natuurlijk voldoende actuele onderwerpen. Op 6 juni worden er maar liefst twee bestemmingsplannen besproken in het beraad. Bestemmingsplan “Nieuw Oosteinde” en bestemmingsplan “Hornmeer” staan beide op de agenda om op 27 juni as. vast te stellen. Maar misschien heeft u iets te melden rondom de opnieuw vast te stellen basistarieven huishoudelijke verzorging. Binnenkort staat ook de Lentenota weer op de agenda. In de Lentenota worden op hoofdlijnen de plannen voor het komende jaar besproken en vastgelegd.
Kortom genoeg te vragen of te melden.

Maar indien u alleen een kopje koffie of thee wilt drinken om nader kennis te maken met de fractie bent u tussen 15:00 en 17:00 uur ook van harte welkom. Gewoon even binnenlopen.