In de aanloop naar de gemeentelijke verkiezingen van 3 maart aanstaande organiseert Aalsmeerse Belangen een muzikale avond in De Oude Veiling. Op vrijdag 19 februari is iedereen vanaf 20:00 uur van harte welkom!

De muziek zal worden verzorgd door “DAZZLE”, maar iedereen die zich geroepen voelt om een muzikale bijdrage te leveren wordt hiervoor van harte uitgenodigd en kan zich opgeven bij Dick Kuin. Het is mogelijk om ‘Dazzle’ als backing band te gebruiken.

“DAZZLE” staat garant voor een swingende avond plezier, de vele covers die gespeeld worden lopen uiteen van Ilse de lange tot Pink Floyd. De band bestaat uit de zangeressen Martha Hoffslag en Colette Lanser, verder zorgt Charles Preeker voor de mannelijke zang en zorgen Bob Hoogenboom met de basgitaar en Nico van Staaveren op drums voor de solide basis van de band. Arjo Lanser beroert de toetsen en de gitaristen Jaap en Martijn Voogelaar staan garant voor vader-zoon klanken. Nieuwkomer Dick Kuin zorgt voor een ondersteunende gitaar en zang. Met informatie over Dazzle vind je hier: http://www.royall.nl/dazzle/

Het is natuurlijk ook mogelijk om deze avond in gesprek te gaan met de lijsttrekker van Aalsmeerse Belangen, Gertjan van der Hoeven of een van de andere kandidaten.

Lijsttrekker Gertjan van der Hoeven

Lijsttrekker Gertjan van der Hoeven