Een flinke groep kandidaten van Aalsmeerse Belangen heeft afgelopen zaterdag in grote delen van Kudelstaart een samenvatting van het verkiezingsprogramma ‘Het is tijd voor échte verandering’ bezorgd. Daarnaast voerden de kandidaten van AB straatgesprekken met inwoners. Die waren in groten getale op straat in verband met het jaarlijkse karnavalsfeest in Poelgilderdam.

Kandidaten verkiezingen 2010

Kandidaten verkiezingen 2010

Enkele speerpunten van AB zijn: meer aandacht voor buurtvoorzieningen; aanpak van hangjongeren die ook in Kudelstaart regelmatig voor veel overlast zorgen; snel zorgen voor jeugdhonken in de hele gemeente; een kleinschalige horecagelegenheid in Kudelstaart; behoud van het dorpse, groene karakter dus stoppen met het volbouwen van de gemeente. Ook wil AB na jaren van beleidsnota’s schrijven nu snel duurzame bouw- en energieprojecten gaan uitvoeren.

Lijsttrekker Gertjan van der Hoeven: “Aalsmeerse Belangen zet zich sinds haar oprichting in voor een welvarend, leefbaar en dorps Aalsmeer en Kudelstaart, dat trots is op haar cultuur, groen en water. Kudelstaart heeft heel veel mooie plekken om trots op te zijn, zeker ook in de nieuwbouwwijken.”

Het verkiezingsprogramma en de flyer zijn elders te vinden op de website. Een gedrukt exemplaar van het programma, de flyer of een raamposter kunt u ook opvragen via het mailadres aalsmeersebelangen@gmail.com.