Een delegatie van Aalsmeerse Belangen heeft afgelopen zaterdag Aalsmeer-Oost bezocht. Zowel in ‘Plan Blom’ als in Nieuw-Oosteinde presenteerden kandidaten van AB zich in straatgesprekken aan de inwoners. Daarnaast zijn huis-aan-huis flyers bezorgd met een samenvatting van het nieuwe verkiezingsprogramma ‘Het is tijd voor èchte verandering’. Enkele speerpunten van AB zijn: meer aandacht voor sportvoorzieningen; zorg voor onze jeugd en onze senioren; bouwen voor starters, jongeren en senioren; behoud van de Aalsmeerse cultuurhistorie en verbeteren van het wijkgericht werken in Aalsmeer. Ook zet AB in op daadwerkelijke uitvoering van duurzame bouw- en energieprojecten en het inrichten van ‘Deelplan 9’ in Aalsmeer-Oost met groen en openbare voorzieningen.

AB flyert in Aalsmeer Oost

vlnr: Ruud Kraan, Gertjan van der Hoeven, Elbert Huyts, Helma Persoon, Danny Tol.

Lijsttrekker Gertjan van der Hoeven kijkt tevreden terug: “Het was een succesvolle dag. We hebben met aardig wat mensen kunnen spreken over hun zorgen en wensen. Dat is altijd erg waardevol en geeft de allerbeste indruk van wat er leeft in de wijken. Volgende week gaan we weer op pad.”

Het verkiezingsprogramma en de flyer zijn elders te vinden op de website. Een gedrukt exemplaar van het programma, de flyer of een raamposter kunt u ook opvragen via het mailadres aalsmeersebelangen@gmail.com.