Bedoeld wordt natuurlijk dat we niet op de lijst staan voor de aankomende verkiezingen. Maar we willen wel dat er een goede stem uitgebracht gaat worden en attenderen de Aalsmeerse kiezers er op dat de provincie voor onze gemeente van belang is.

Aalsmeers belang dient ook op provinciaal niveau te worden gediend!

Wij adviseren noord-holland.kieskompas.nl  te raadplegen om een goede keuze te maken voor de politieke partij die ook het Aalsmeerse Belang dient.

Door de doorloop van de 30 stellingen krijgt u een stemadvies en uiteraard zijn de stellingen gebaseerd op de onderwerpen die de provincie aangaan. Vergeet daarbij niet dat vele onderwerpen ook de gemeente raken.

Met Schiphol als buur, de fietspaden, openbaar vervoer en de provinciale wegen (N201 en N231), heeft de provincie veel invloed op onze directe omgeving. Vergeten moeten we ook niet dat de natuurgebieden en cultuurhistorisch erfgoed ook de aandacht krijgen van de provincie.

Kortom:

Breng een bezoek aan de website,

breng een bezoek aan het stembureau en wees bedacht op de gevolgen die een verkiezingsuitslag heeft op de samenstelling van de eerste kamer, wat weer gevolgen zou kunnen hebben voor de regerings- en gedoogpartijen en dat zou weer gevolgen kunnen hebben voor de bezuinigingen binnen de gemeente. één straaljager minder..

AB doet nu niet mee! (50 KB)

..tijd voor èchte verandering..