Deel je Passie

Open Podium en Muzikale avond 15 maart 2014 in de Oude Veiling onder het motto  “Deel je Passie”  met  AB.

De uitvoering van het open podium en de muzikale avond van Aalsmeerse Belangen komt met rasse schreden naderbij. Komende zaterdag 15 maart is het zover, om 15.00 uur zal de eerste act plaatsnemen op het podium. Er is een breed aanbod van jonge en oudere muzikanten en als klap op de vuurpijl zal ook de vermaarde dichtkunst van Marcel Harting de nodige aandacht krijgen.

Een aantal aanmeldingen zijn al binnen, maar er is nog  ruimte voor anderen. Dus gooi alle schroom van je af en geef je alsnog op!  Muzikanten, sprekers, dichters en woordkunstenaars, iedereen is welkom. Het is natuurlijk ook mogelijk om ’s middags met jouw instrument onder de arm naar binnen te lopen.  Om er voor te zorgen dat je de piano thuis kunt laten staan is deze door ons alvast in de zaal neergezet en daar kan je gebruik van maken.

De zaal gaat open om 14.30 uur, het middagprogramma start om 15.00 uur en zal zo rond 18.00 uur worden afgesloten. De ranja, koffie en de thee zijn voor rekening van AB en de entree is gratis.

In de kleine bovenzaal zal Joseph Custers, o.a. bekend van het vermaarde duo Circus Custers, een workshop “muziek maken”  geven. Dit om de veelal jonge talenten in onze gemeente op hun eerste stappen in de muzikale wereld te begeleiden. Ook zal dichter Marcel Harting de fijne kneepjes van het schrijven van een gedicht uitleggen. De ‘rookkamer’ van de Oude Veiling zal voor deze middag speciaal worden omgebouwd tot een ‘bomenmuseum ‘ , dit in het verlengde van het historische Joni Mitchell nummer ‘Big Yellow Taxi’ wat door Helma Persoon in een eigen vertaling en zichzelf begeleidend op de gitaar, zal worden vertolkt.

De grote bovenzaal zal voor het avondprogramma geheel in het teken van het muziek maken staan. Elastiek bijt de spits af om 20.30 uur en Dazzle zal het laatste gedeelte van de avond verzorgen. Tijdens de optredens van de beide bands zullen er gastmuzikanten op het podium komen. Zo zal Rutger Abbing bij Elastiek de vioolsolo in ‘Dust in the Wind’ spelen en bij het optreden van Dazzle, zingt Jop Kluis een tweetal bluesnummers  en neemt Leo Terlouw de saxofoon ter hand  in Gerry Rafferty’s  ‘Baker Street’. De entree op de avond is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Opgeven kan bij :  christavogelaar@hotmail.com  of  dick@genieloods.nl

Kortom, het beloofd een mooi muzikaal spektakel te worden en de moeite van het bezoeken waard.
Noteer dus maar in uw agenda, 15 maart 2014, de Oude Veiling,  “Deel je Passie” met AB.