Komende zaterdag is het weer zo ver. De laatste zaterdag van de maand betekent dat Aalsmeerse Belangen in de Oude Veiling in de marktstraat haar fractie-inloop-uurtje organiseert.
Mensen die opmerkingen hebben ten aanzien van de ontwikkelingen in de plaatselijke politiek, maar ook mensen met vragen, zijn van harte uitgenodigd om deze met de fractie van AB te delen.

“Wij kunnen ons goed voorstellen dat mensen meer willen weten over het nu gevoerde beleid. Het is niet altijd even makkelijk om de ontwikkelingen rond bijvoorbeeld Kunst & Cultuur te volgen. Waarom wordt er zoveel geld geïnvesteerd in fusie van de Aalsmeerse voetbalverenigingen? Hoe zit dat nu precies met het bestemmingsplan woonarken? Waarom moet Aalsmeer het komende decennium zoveel geld uittrekken voor het onderhoud van bruggen, duikers en beschoeiingen?”

Met deze, en andere, vragen kunt u komende zaterdag tussen 15:00 en 17:00 uur terecht in de Oude Veiling. Omdat het op dit moment lastig is enige betrouwbare inschatting van het weer te maken  is het nog niet bekent of AB in het zonnetje op het terras zit of achter de ruiten met een kopje warme thee.