Deel je PassieOp 15 maart organiseert AB – onder de titel Deel je Passie – een feestelijke dag in De Oude veiling. ’s Middags vanaf 14:30 is de zaal open. Vanaf 15:00 uur gaat dan het podium open voor een ieder die wil laten zien en of horen wat hij zij kan. In de kleine zaal van De Oude Veiling worden er diezelfde middag twee workshops georganiseerd. Joseph Custers (o.a. van Circus Custers) begeleid jonge talenten op het gebied van muziek en Marcel Harting (onze dorpsdichter) helpt mensen op weg met poëzie. Natuurlijk bestaat de mogelijkheid het podium te gebruiken om het nieuw geleerde met de bezoekers te delen.
’s Avonds – vanaf 20:30 – zullen de bands Elastiek en Dazzle, samen met een aantal gasten een het muzikale avonddeel vullen. De toegang is gratis en AB neemt de ranja, koffie en thee voor haar rekening.

U kunt natuurlijk komen kijken, maar misschien wilt u wel meedoen met een workshop of een bijdrage leveren tijdens het open podium deel. Dan moet u wel even reageren want voor deze onderdelen lopen de aanmeldingen gestaag binnen. U kunt zich opgeven bij:  christavogelaar@hotmail.com  of  dick@genieloods.nl

Of u nu meedoet, komt kijken naar bekenden of gewoon komt meevieren: het wordt u dag die u niet wilt missen!