Aanstaande zaterdag (24 november) houdt de fractie van Aalsmeerse Belangen weer haar inloop. Iedereen die de fractie van AB iets te vragen heeft, of iedereen die iets met de fractie wil delen, is van harte uitgenodigd om tussen 15:00 en 17:00 uur een kopje thee te komen drinken in de Oude Veiling.

Het begint inmiddels een gezellige traditie te worden. Om de drempel naar de plaatselijke politiek te verlagen organiseert deze partij op de laatste zaterdag van de maand een ‘open inloop’. Wanneer u graag eens wil weten hoe bepaalde zaken nu precies geregeld zijn, waar de plaatselijke politiek zich mee bezig houdt of hoe AB haar visie en opstelling is bij bepaalde onderwerpen kunt u dat gewoon eens informeel komen vragen. Ook wanneer u graag aandacht wil vragen voor specifieke onderwerpen of gewoon uw hart eens wilt luchten zit de fractie voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook gewoon eens kennis komen maken. En dat alles onder het genot van een kopje thee (of koffie, of frisdrankje, of wijntje, of……).

Wanneer u graag met de fractie in gesprek gaat over een specifiek dossier is het handig dat u zich van te voren aanmeldt. Dat stelt de fractie van deze lokale partij in staat op voorhand al één en ander voor u uit te zoeken. Aanmelden kan via de mail (jop-ab@hotmail.com) of telefonisch op nummer 06-23624202.