Leo van Erp heeft na jaren trouwe dienst afscheid genomen van de Aalsmeerse gemeenteraad. Zijn drukke werkzaamheden in de Oude Veiling waren niet langer te combineren met zijn raadslidmaatschap. Onze fractievoorzitter Rene Martijn en de (plaatsvervangend) nestor van de raad Joop Vuijk stonden stil bij de onderwerpen waarvoor Leo zich in de afgelopen jaren bijzonder heeft ingezet: arkenbeleid, bestemmingsplannen, jongerenhuisvesting, jeugd- en jongerenwerk en kunst en cultuur. Van burgemeester Litjens ontving Leo de raadsspeld als dank voor zijn jarenlange inzet. In zijn dankwoord gaf Leo aan met weemoed terug te denken aan zijn 6 jaren als raadslid en pleitte ervoor ‘dat de gemeenteraad niet blijft hangen in politiek geneuzel maar gaat voor de zaak: het beste voor Aalsmeer”.

Langs deze weg danken wij Leo nogmaals voor zijn grote inzet voor Aalsmeer en wensen hem heel veel succes in De Oude Veiling.

Frits Streijl is Leo inmiddels opgevolgd. Uiteraard wensen we hem ook heel veel succes als raadslid. Binnenkort hopen wij op deze plek ook een nieuwe fractieassistent aan u te kunnen presenteren.

Fractie Aalsmeerse Belangen