Zaterdag 26 november houdt Aalsmeerse Belangen de TmetAB in de bibliotheek van Aalsmeer. Dit is niet zonder reden; de gemeente heeft een nieuwe visie voor de bibliotheek opgesteld. De visie richt zich op het beeld in 2025.

Natuurlijk speelt de digitalisering hierin een rol. In Aalsmeer spelen ook de recente ontwikkelingen in de Oude Veiling, waar de bibliotheek deel van uit maakt. Lezen blijft de basis. Daarnaast moet de bibliotheek zich ook richten op toegang tot informatie en een ontmoetingsplek zijn; een soort educatieve huiskamer. Donderdag 24 november is de eerste bespreking van de visie in de commissievergadering en op 8 december buigt de gemeenteraad zich hierover. We zijn benieuwd naar uw ideeën over de bibliotheek en de samenwerking in de Oude Veiling. Op 26 november zijn we vanaf 15.00u tot 17.00u aanwezig in de bibliotheek aan de Marktstraat en staan de koffie en thee klaar. Iedereen is welkom om deze en andere onderwerpen te bespreken.

suggesties

Alle suggesties zijn welkom. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om persoonlijk langs te komen, dan is het natuurlijk ook mogelijk om via een mailbericht uw wensen duidelijk te maken. Mails kunt u sturen aan info@aalsmeersebelangen.nl