oude veilingAlweer de laatste zaterdag van de maand? Tijd voor een kopje thee (of koffie, of….) met Aalsmeerse Belangen. Traditiegetrouw zit de fractie van AB tussen 15:00 en 17:00 voor u klaar in De Oude Veiling. U kunt daar, onder genot van het beloofde kopje, terecht met uw vragen of opmerkingen over het bestuur van onze gemeente. Hoe zit het nu precies met….? De aanwezige leden van de fractie zullen u te woord staan en zijn, hopelijk, in staat uw vragen te beantwoorden.

Wellicht bent u ook zo nieuwsgierig naar die vernieuwde vergadercyclus met andere vergaderingen en de exacte bedoeling en werking van de rondetafelgesprekken (RTG’s). Of wat is nu precies de status van al die ‘decentralisatiedossiers’  waar iedereen het over heeft? Kortom genoeg te vragen. Of komt u liever om gewoon eens kennis te maken of juist uw zorgen te delen? Het kan allemaal in op 26 april tussen 15:00 en 17:00 in De Oude Veiling in de Marktstraat.

Indien u met specifieke vragen komt kan het handig zijn om u van te voren even aan te melden. De betreffende specialist binnen de fractie heeft dan eventueel de mogelijkheid om vooraf nog wat zaken voor u uit te zoeken. Gewoon even een mailtje sturen naar Helma Persoon (fractievoorzitter): helma@ministraties.nl.