Aalsmeerse Belangen heeft dit jaar gekozen voor een andere invulling van haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. Op zaterdag 4 januari is iedereen tussen 16:00 en 18:00 uur welkom in de watertoren die speciaal voor deze gelegenheid wordt opengesteld.

watertoren2Normalerwijs bestaat een nieuwjaarsbijeenkomst uit het begroeten van oude bekenden en het uitwisselen van de beste wensen voor het nieuwe jaar. Maar 2014 is een speciaal jaar met op 19 maart gemeenteraadsverkiezingen. Daarom kunt u op zaterdag 4 januari niet alleen bekende gezichten begroeten maar ook kennis maken met de nieuwe kandidaten van AB. Onder het genot van live muziek en een drankje willen wij dan niet alleen met u onze blik op de toekomst richten maar zeker ook onze successen van de afgelopen vier jaar met u vieren.

Het afgelopen jaar heeft AB maandelijks verantwoording afgelegd (tussenbalans) over wat zij met haar programma van 2010 heeft gedaan. Veel (erg veel) is waargemaakt, maar helaas is niet alles gelukt. Dat, gecombineerd met de actualiteit, levert weer een mooie lijst met speerpunten op voor de periode 2014 – 2018. In de watertoren lichten wij deze lijst graag aan u toe. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon voor de gezelligheid komen. Het is tenslotte een feestelijke bijeenkomst.

De watertoren van Aalsmeer beschikt over zeer beperkte parkeercapaciteit. Kom dus bij voorkeur lopend of op de fiets. Komt u toch met de auto kunt u deze het best op het surfeiland parkeren. Daarnaast wijzen wij u erop dat de watertoren beperkt is verwarmd. Wij adviseren u dan ook om warm schoeisel en kleding te dragen. Bij echt koud weer wordt natuurlijk ook voor warme drankjes gezorgd!

Graag tot 4 januari!