oude veilingNiet voor de eerste keer in het bestaan van Aalsmeerse Belangen wordt er de nodige aandacht aan kunst en cultuur geschonken.  Net als bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2010, zal er ook dit jaar weer een muzikaal evenement worden georganiseerd.  De Oude Veiling heeft op 15 maart aanstaande, de gehele bovenverdieping beschikbaar gesteld voor het organiseren van deze kunst&cultuur dag.

Het programma begint met een open podium. Iedereen die wel eens wil laten zien of horen wat zij of hij in haar of zijn mars heeft is welkom om dat op het podium van de grote bovenzaal te tonen.  Een aantal aanmeldingen zijn al binnen, maar er is nog voldoende ruimte voor anderen. Dus gooi alle schroom van je af en geef je op!  Muzikanten, sprekers, dichters en woordkunstenaars, iedereen is welkom. Het programma wordt bepaald door diegenen die zich voor het open podium opgeven. De zaal gaat open om 14.30 uur, het middagprogramma start om 15.00 uur en zal zo rond 18.00 uur worden afgesloten. De ranja, koffie en de thee zijn voor rekening van AB en de entree is gratis.

In de kleine bovenzaal zal Joseph Custers, o.a. bekend van het vermaarde duo Circus Custers, een workshop “muziek”  geven. Dit om de veelal jonge talenten in onze gemeente op hun eerste stappen in de muzikale wereld te begeleiden. Het is wel noodzakelijk om je hiervoor op te geven op één van de onderstaande mailadressen.

elastiekDe grote bovenzaal zal voor het avondprogramma geheel in het teken van het muziek maken staan. De organisatie van deze avond heeft 2 bands bereid gevonden om als basis de muziek te verzorgen. Elastiek bijt de spits af om 20.30 uur en Dazzle zal het laatste gedeelte van de avond verzorgen. Tijdens de optredens van de beide bands zullen er gastmuzikanten op het podium komen. Zo zal Rutger Abbing bij Elastiek de vioolsolo in ‘Dust in the Wind’ spelen en bij het optreden van Dazzle, zingt Jop Kluis twee bluesnummers  en neemt Leo Terlouw de saxofoon ter hand  in Gerry Rafferty’s  ‘Baker Street’.  Ook andere AB ‘ers  zullen hier en daar een muzikaal steentje aan de avond bijdragen. De entree op de avond is gratis, de drankjes zijn voor eigen rekening.

Opgeven kan bij :  christavogelaar@hotmail.com  of  dick@genieloods.nl

Kortom, het belooft een mooi muzikaal spektakel te worden en de moeite van het bezoeken waard. Noteer dus maar in uw agenda, 15 maart 2014, de Oude Veiling,  “Deel je Passie” met AB.